tisdag 24 februari 2015

Är det äntligen dags nu?

Jag har suktat i ett par år nu efter vita sneakers. Vad tycker ni om dessa? Jag gillar dem massor. :)

Färgexplosion på mässan utlovas!

Det blir rea på Rebecca i den snygga blå, ljusgrå och magenta (typ mörk cerise). Sedan har vi craft som lägger till lite härliga färger. Olika blå nyanser, orange, kaki, plommon och rosa. Och självklart baserna svart och vitt. Ser verkligen fram emot att träffa alla. Nu måste jag fortsätta packa!

söndag 22 februari 2015

Coola brillor och bra kläder

Det är ett väldigt pipande om solen i ögonen. Så det blev ett par nya brillor. Rosa. Såklart. Jag fick avstyrt ett par med kattöron och rosetter. Taskig mor kanske men de var löjligt dyra. Och fula. Det höll jag dock tyst om. Han är nöjd. Det är bra. 
Sedan drog vi till Sundsby. Stor och lite mindre Kalle leker i vattnet. Svårt att gissa vem som har roligast. :)
Vikten av bra kläder och skor... Men här hjälper inget annat än vadarstövlar. När vi åker hem är han pisseblöt och täckt av lera. Precis som det ska vara när man är fyra år. Eller 33. :) Av med ytterkläderna, skor, strumpor och åka raka vägen hem. 
Otroligt gott ute idag. För att vara februari. Jag längtar fortfarande till Miami. Ser jag lite simmig ut i ögonen så beror det på lite sömn i natt och en onödigt tidig morgon innan det. Planerar att ta igen något av det i kväll. Håll tummarna. :) Skulle behöva klippa mig innan mässan men det får nog bli att hacka lite i luggen på egen hand. Inte första gången. Om någon nu trodde det. :)

Rackarns trevligt kalas!

Äldsta brorsdottern har fyllt 25 år och firades igår. Som vanligt bjöds det på rejält kalas. Himla trevligt! Jag glömde dock helt bort att plåta. Så jag lägger in en "före kalasbild" på mig och Buset. Lite prydliga och städade. :)
Det blev sent igår (tidigt idag) och jag har en känsla av att det blir ett rätt stillsamt tempo idag. Bra att ladda för mässan. Börjar bygga på onsdag. Jag ligger långt efter med packning och skyltning. Men det ska lösa sig. :)

fredag 20 februari 2015

Produkter till mässan

Ni får ursäkta bildkvalitén. Kom inte in i bildbanken så jag fick trixa ihop några bilder. Fleece-polon ovan kommer i fyra härliga färger. Normalt pris 500:- men jag kan sälja dem för 299:-. Underbar kvalitet!

Tyvärr bara en färg på pikéerna denna gång. Men den är både snygg och praktisk. :)

En svart vindjacka i supermaterial. Passar till allt och tar ingen plats när man vecklar ihop den.

Den skönaste T-shirten i funktionsmaterial kommer också med. Svart, vit, blå och orange. Mässpris 125:-. OBS att färgerna inte är helt korrekta på skärmen.

Så kommer även fyra färger av Rebecca att säljas ut till endast 399:-. Troligen kommer jag ta med någon mer modell som ska utgå ur sortimentet. Även sportisen, två ridtrosor och de billigare sömlösa trosorna ska med. Vi får se vad jag får plats med. :)




torsdag 19 februari 2015

Äntligen hemma!

KJ ringde från jobbet i tisdags och hade fått magsjuka. Jag och Bus packade ihop oss och har bott hos mormor och morfar i två nätter. Mässa nästa vecka och det är inte läge att bli sjuk nu. 
Vi drog till Lysekil och Havets Hus. Inte så stort men väldigt fint och utställningen om pirater var en stor bonus. 
Så fick han åka lite i en kajak i plattfiskpoolen. Klart nöjd kille. 
Ikväll kämpade jag mig igenom ett TRX-pass. Så tungt men jag gjorde det. Det känns att ha sovit på golvet. Jodå. Vi hade madrasser. :) Nu firar jag med lite mörk choklad och Loka Crush. Älskar min säng!


söndag 15 februari 2015

Gammal tavla

Den här målade jag 1985, då var jag 15 år. Tycker den är fin. Lite grov men det är mest charmigt. Nu är jag sugen på att plocka fram penslarna igen. Får se om det finns tid till det...

fredag 13 februari 2015

HUR kom de här in...

...i min garderob?! Får väl gissa felköp. Det var länge sedan jag var 17...
Fick ett ryck och började rensa bland mina kläder i förmiddags. Helt plötsligt hade både barn och katt bäddat ner sig.
Nu myser både jag och Otto i soffan. Han är extra gosig efter att ha varit ensam halva dagen. Kissetönten. :)

onsdag 11 februari 2015

Sova som en orange gris

Igår kväll somnade Buset en minut efter vi släkt lampan och sagt godnatt. En minut senare så sov även jag. Ca 30 minuter. Vaknade helt groggy men släpade mig upp för att äta lite. Somnade igen strax efter 22. Har drömt massa tokigt men vaknade vid sju och kände mig pigg. Så skönt. Det har varit några sena kvällar och sovmorgon är inte att tänka på. Nu ska jag vara på banan igen. :)

Det blir monter på GHS/Eurohorse i år!

Så här såg det ut 2011
Nu är det klart. Det blir monter mitt emot HM, nummer B06:25. I år blir det en långsmal monter på 2x4 meter. Alltid lika intressant att få plats med allt. Det kommer bli mässpris på sportisen och ridtrosan. De tre sömlösa modellerna kommer finnas på plats (69:-!). Skön rea på favvo-bh:n Rebecca i tre fina färger; blå, isblå och magenta. Mycket tjusiga färger! Ska ringa min "craft-snubbe" i morgon så håll tummarna att han har mycket fina saker i lager. Ingen garanti på detta dock... Funderar på om jag ska ta med Anitas långbenta ridtrosa också. Vad tycker ni?! Vad ska vi ta med oss?

tisdag 10 februari 2015

Liiite tidigt?!

Var hos tandläkaren för årlig koll i morse. (Guldstjärna). När jag kom hem såg jag dessa små sötnosar kämpande upp i frosten. Vår vägg åt öster är riktigt gosig och den senaste tidens sol har lurat upp dem. Känner att det räcker med snö nu...

måndag 9 februari 2015

Revy på Orust igår

Fatta hur jag garvade igår. Lokala teaterklubben har haft nyårsrevy i många år. Jag har inte sett dem på länge. Vet inte varför. I år gav jag mor och far biljetter i julklapp. De tyckte den var super och tyckte jag skulle ta med mig KJ (uppvuxen i Halmstad). Han tror ju att min far talar värsta sortens dialekt. Fel. :) Gobbarna på bilden är Enar och Einar. Bröder, den ena tre månader yngre än den andra... Helt underbara. Skulle filmat lite så ni skulle få höra. Det är helt oslagbart. "E du ente rektit schlu" är ett av mina favvouttryck. "Går i schkowen och moverar" är ett annat. Helt omöjligt att stava. Ni får gissa. :)

Till höger har vi Majvor som jag bodde granne med "förr i tiden". Så skön att det finns inte ord. "Agda" till vänster var också riktigt bra med en grym dialekt. Tvekade inte på en stavelse. Nästa år kommer jag boka biljetter så snart de släpps.


söndag 8 februari 2015

Det kan bli GHS-mässa i år

Så här såg det ut 2006
Jag har ju sagt att jag inte ska ställa ut på hästmässorna längre. Nu vacklar jag lite. Har fått erbjudande om en hyfsat bra plats och Snäckan kan vara med en hel del. Det är ju bara fyra dagar, om än väldigt långa sådana. Ska bara stämma av med craft om vi kan ha en brak-rea. Vi har ju 10-årsjublileum i år så det måste ju bli lite party. I montern såklart. Vi lägger allt vårt krut på kunderna och ligger i sängen på kvällarna. Men kul har vi!

lördag 7 februari 2015

Röten kropp...

Tränade nytt pass i går. GRIT strength heter det. 30 minuter som suger musten ur dig. Jäklars! Jag har lår som hårda onda klumpar idag. Tredje tuffa passet denna veckan. Får räcka. Vi har planerat att dra ut till Sundsby Säteri på Tjörn i eftermiddag och luffa runt i skogen. Just nu vill jag inte lämna soffan. :)
Vad tycks om nya packpåsarna?! Jag tycker de är supersnygga! De är ju blå!
Kramsnö igår. Ljuvligt väder. Jag var såklart inte ute så mycket men man blir glad av ljuset. 

torsdag 5 februari 2015

Svår lunchdate...

Jag och Kj skulle äta lunch på byn idag. Händer väldigt sällan. Kommer till byns Thai och det är tvärtjockt med folk. Går över gatan till Kinakrogen och betalar för buffén. Sätter oss ner och KJ inser snart att köttet är både kallt och rosa så vi reser oss och går. Blä! Men jag kom på att det finns ett nytt ställe som har öppnat en "California Mexican Grill". Vi åt båda nachos med typ pulled beef, jag med stark sås. Det var supergott! Hoppas han får rättigheter och att det går bra. Det finns hamburgare och pizza i varje hörn här så det här är verkligen välkommet.

onsdag 4 februari 2015

Äpplet faller inte...

...långt från päronträdet. Så här såg det ut efter att Buset ätit en persimon. Både jag och KJ är lagda åt samma håll. :) Tillägg: Ni ska se hur jag lägger räkskalen. Oj oj oj!

tisdag 3 februari 2015

Grattis Sassen och Syrran!

Båda fyller år idag! Den ena blir elva och den andras ålder är väl bäst att jag håller tyst om. :)


måndag 2 februari 2015

Ska ha!

Stor trend sedan länge i t.ex. NYC är att businesskvinnorna tar sig fram i sneakers och byter till finskor när de är framme på kontoret. Inte för att jag lever det livet. Jag vill bara ha ett par sköna, snygga och kritvita sneakers. Jag har ett par låga Converse men de är så grymt obekväma...
Bilden är lånad av sns.

söndag 1 februari 2015

Att göra ingenting...

...är tydligen också att göra något. Tvättat lite. Busat i snö och åkt snowracer. Om man drar buskille (+20 kg) på snowracer uppför backar så får man bra träning. :) Otto har självklart varit med ute och lekt. Läs; spöat snöboll och skuttat omkring. Sedan har vi myst under en filt i soffan. Kollat lite film och jag har småslumrat. Behövdes då jag blev väckt tidigt av översocial kisse. Nu är Bus och KJ ute igen. Lasagne i ugnen och jag har en stund för mig själv på soffan.