onsdag 30 november 2016

Presentation av de nya bh-modellerna

Lacy Sanna

En klassisk bh med rejäl sidosupport. Rundare kupa än vad denna typen av modell normalt har. Följsam och spetsen är mjuk. Diskret under kläderna. En riktig pärla!


Smooth Nadja

En formpressad kupa utan push. Den ger en naturlig och fin rund form på bysten. Den "osynligaste" under tajta och tunna kläder. En självklar bh för en modern kvinna.


Posh Emma

En tredelad kupa som ger en superfin form och lyft. Den glammigaste av dessa tre bh:ar. "Onödigt" snygg och lyxig. :)

Gemensamt för alla tre är att de har bred resår runt bröstkorgen. En bygel som är ergonomisk (formad efter bröstkorgen), mjuka kantband, axelband som är breda och vadderade samt sitter tätare mitt bak. 

För att lägga din order gå in på Kickstarter och backa mitt projekt så vi får igång produktionen snabbt!





måndag 28 november 2016

Hur funkar Kickstarter?

Supersnygga Smooth Nadja

Det behövs en liten förklaring till hur Kickstarter fungerar och går till. Jag är ju själv ganska ny på det här så jag ska försöka vara tydlig. Du kan alltid fråga mig om du undrar något. Det jag inte vet tar jag reda på.

- Du betalar inget om inte kampanjen blir lyckosam. Det betyder att når vi inte målet 200.000 sek så händer det inget. Du betalar alltså inte i förskott. Om vi inte når målet så får jag ta en funderare på hur jag ska gå vidare. Lägga ner eller gå en annan väg.

- Till höger på Kickstartersidan så ser du de olika nivåerna på vad du kan köpa. Överst kan du välja att bara skänka en tjuga eller valfri summa över det. Du ser i rubriken vad varje nivå gäller. De som kallas "Early Bird" gäller de första 100 bh:arna/modell. Då får du 30% rabatt på ordinarie pris.

- Om kampanjen lyckas så kommer du få ett mail där vi börjar snacka storlekar.

- Planerad leverans är i mars 2017. Skulle det bli någon ändring meddelar jag er självklart i god tid.

- För att detta ska lyckas så måste ni hjälpa till, köpa och dela. Inte dela bara en gång utan flera. Skriv gärna lite om vad det handlar om och be era vänner hjälpa till.

Här är länken till kampanjen.

Stort tack till er alla som hjälper till att göra bh:n skönare. Boobs Rock! 💙


lördag 26 november 2016

Kändis högt uppe i berget

I torsdags hyrde vi bil och åkte upp i bergen med våra nya vänner. Smala vägar och hissnande höjder. Lite på gränsen några gånger men då tittade jag in mot berget. 
Högt uppe på vulkanen kommer vi till en liten by med en restaurang. Denna ägs av en man som bott i Sverige och varit med i Sällskapsresan. Charmig rar man och helt ok mat. Ganska oväntat möte och väldigt roligt. 

Naturen här uppe är mäktig. Och det är svinkallt. Vi var väl på omkring 1500 meters höjd. Berget är totalt ca 1900 någonting...

Så fick Bus ont i halsen och feber. Fredagen fick börja med pannkakor i sängen. Otur. Alvedon bev räddningen. 

Det var ju Black Friday och jag var lite rastlös så jag tog en tur ner till köpcentrat ett par minuter bort. Föll pladask för dessa New Balance sneakers. Och köpte dem till slut. Fick även köpt julklappar till mor och far. Mycket nöjd. 

Buset och hans nya kompis J. Helt underbara tillsammans. 

Vi hann med ett litet dopp innan hemresan igår. Söta småkorvarna tramsar när fina storasyster T fotar. För övrigt en ljuvlig tjej som hade ett magiskt tålamod med grabbarna. En familj som satte guldkant på semestern. Bus vill bo på Kanarieöarna. Jag förstår honom. :)


torsdag 24 november 2016

Inte kompis med solen...

Fick låna en slags undervattensficka av några bussiga människor igår. Filmade massor när Bus dök och gjorde sina trix under vattnet. 

Mycket bad på förmiddagen då det var rejält soligt. Efter det var det läge för en ritarpaus. Palmer är det givna motivet. Många blad blir det. 

Denna gången har jag fått lite solexem. Jag kletar ändå på vattenfast solskyddsfaktor 50 ofta och håller mig i skuggan så gott det går. 

Hittade supersköna skor på rea här i byn. De har memoryfoam i sulan men passar bäst på sommaren så jag snålar lite. Fick dock shoppa en blus för att få lite extra solskydd. 

Nu ska vi strax hämta hyrbilar och ge oss iväg upp i bergen. 


tisdag 22 november 2016

Nya vänner och taskiga trosor

Passade på att sätta Bus i simskola. Det går lite upp och ner men vissa saker har varit bra. Som att flyta. Mest är det bra att någon annan tjatar på honom om tekniken. Han kan om han tar det lite lugnt...
 
Vi har träffat en mysig familj från Stockholm. Grabben är sex år och de har verkligen funnit varandra. Flickan är tre år äldre och hur rar som helst.
 
De pinnar iväg så alla bilder blir suddiga
De har hängt ihop en stor del av dagen och vi åt även middag ihop ikväll. Slutade med att pojkarna blandade allt de kunde hitta i ett glas. Söl de luxe. Men garvet när kompisens pappa smakade på sörjan var obetalbar.

Idag när jag bytte om vid poolen så insåg jag att det är nog dags att byta ut nästan alla mina trosor. Slitna och tussiga ridtrosor vill iaf inte jag visa upp när jag byter om. Men de är fortfarnande bra att rida i. :)

 

måndag 21 november 2016

Äntligen är kampanjen igång!


Vill du köpa en av de nya sköna bh:arna till 30% så gäller det att sätta fart nu. In här på Kickstarter och välj vad du vill ha. Fråga mig om det är något du inte förstår. Jag vet att det kan verka märkligt men det är bara hur smart som helst. Jag kommer berätta mer under dagarna som kommer. Jag stter ju dock på Gran Canaria och uppkopplingen är katastrof både på 3G och WI-Fi så det kan ta en liten stund. :)

Så snälla hjälp mig och se till att detta sprids. Kampanjen pågår i 30 dagar. Med andra ord den perfekta julklappen till någon du bryr dig om eller till dig själv. :)

söndag 20 november 2016

Eat swim sleep

När man tycker man är riktigt cool i sin badutstyrsel och pilotbrillor.
 
Och vi har druckit den goda mangojuicen igen. Löjligt god. Hela familjen är lite fanatisk när det kommer till mango.
 
Och den röda kattpojken är kvar. Han är en äkta dryg kisse. Igår dök han upp vid middagen. Patrullerar borden på sitt diskreta sätt. Han såg att jag snackade med honom och kom fram, strök sig mot mina ben och snackade. Smart kiffe. Han är dock välfödd och den kycklingbit som Buset tappade på golvet dög inte den lille finsmakaren. Här ligger han på en platå där han har ryggen fri, kan spana och inga människor kommer inpå honom.

 
Sämre kontor har jag haft.
 
Och Buset simmar som en fisk. Snabbt och under vattnet. Idag har han jobbat lite på att även simma på vattnet. Det kommer lösa sig. Annars finns det simskola med Svensk simlärare.
 

Vi är på plats!

Lite lego var bra underhållning på flyget. Lite lurigt med rullande småbitar dock. 

Film och lördagsgodis. Fem timmar på liten yta är ändå ganska segt när man är sex år. Vi fick hälsa på inne i cockpit. Det var kul. För oss båda. :) Och godiset ska ni vet att man måste äta i färgordning. Ett arv från både mor och far. :)

Jag läste andra boken om Bob. Både intressant och rolig. På kvällen läste jag ut den. Med ögon som gick i kors. Undrar om jag ens höll mig vaken till nio... Tillägg: Tydligen höll jag mig inte vaken till nio. Och boken måste jag läsa om slutet på. :)

Utsikten från balkongen igår på eftermiddagen. Vi hann bada innan middagen. Vi fick ju dra tillbaka klockan en timma så vi var tokhungriga när det var middagsdags. Jag åt stekt vit fisk och stekta räkor. Toppgott! Blev en vända till dessertbordet men det blev inte så mycket gott. Nu är det snart dags att fräscha till sig och äta frukost. 

fredag 18 november 2016

Vad har jag glömt?

Nu har jag satt samman min kampanj på Kickstarter. Jag är hyperstressad. Hur kommer den att bli mottagen? Fattar Svenskar vad Kickstarter är? Vågar ni köpa trots att det är nytt? Kommer det sprida sig snabbt och brett nog? Och inte minst, kommer jag upp i summan som krävs för att det ska gå i lås? Jag kommer peta i detaljer tills jag ser i kors. Hur vet man att läget är rätt för att släppa? Hade tänkt att släppa idag men det blir nog på måndag. Jag återkommer. :)




onsdag 16 november 2016

Vi behöver alla lite pepp ibland?

Just nu sitter jag upp till öronen i svåra saker. Det jag gör nu kommer ha stor betydelse för hur första lanseringen av mina nya bh:ar går. Gissa prestationsångesten. Det här är nytt för mig och jag vill självklart att det ska bli så bra som möjligt och att det sprids som en löpeld. Nerverna sitter på utsidan... Vaknade klockan fyra i natt och hjärnan bara kokade av tankar. Man är ju så skitsmart vid den tiden på dygnet. Eller? ;)





tisdag 15 november 2016

Lite orolig...

Lördag morgon åker vi på en veckas semester till Gran Canaria. Svårt att inte titta på väderprognoserna. Just nu ser det inte så bra ut. Jag vill så gärna ha sol och värme. Klart det blir semester ändå men regn och 18° lockar måttligt. Ska man vara mer säker på vädret så måste man kanske åka längre bort och det funkar inte för en vecka. Och nej, Dubai är jag inte sugen på. Men jag ska försöka se förbi vädret och njuta av en vecka med familjen. :)


söndag 13 november 2016

Soft helg

Oscar vet hur man njuter. Under honom strömmar värmen upp. Gottegrisen. 

Efter strövarna i går drog vi in på Harrys och åt korv med gött mos. Välbehövligt. Jag hade hunnit med stallet när Bus vandrade i skogen. Vidare till torget och...

...gick på pyjamasjakt. När man är varm liten kille så är det bara kort ärm och shorts som gäller. När det är kallt. Helt slut i butikerna. Gav upp och hittade denna coola hos zalando. 

Idag har vi varit hos mor och far. Bakat, lekt och myst. Kolasnittarna blev bäst. 

Tog en promenad i friska luften. Stillingsön är väldigt vackert. Även om jag föredrar det på sommaren. Nu borde vi ha laddat för måndag. 

torsdag 10 november 2016

Låta bh:n vila?

Jag menar inte att du ska gå utan bh. Men det är faktiskt bra att låta bh:n vila. Det är riktigt bra att ha två som man varvar varannan dag med. Då hinner de små elastiska gummitrådarna gå tillbaka ordentligt och bh:n håller längre. Annars töjs de ut snabbare och din bh ger inte det stöd du behöver. Dåligt råd från någon som säljer bh:ar? :)

Det är nu fraktfritt i webshoppen fram till på söndag (2016-11-13).


tisdag 8 november 2016

Nu behöver vi mysiga sovkläder!



Jag har sovit i olika pyjamasar och T-shirts genom åren. Nu har jag fallit för nattlinnen och linnen med inbyggd ficka. Tycker det är så mycket bekvämare när boobsen "ligger på plats i sin korg". Känner mig också mer klädd och har dem som myskläder efter kvällsduschen.

Freya har ett nattlinne och en pyjamas som du ser på bilderna ovan. Igår kväll fick jag byta från nattlinne till pyjamas för det var galet kallt. Mitt bästa tips när det kommer till nattlinnet är att kliva i det istället för att dra det över huvudet. Men det beror lite på hur stor rumpa man har. Har man begåvats med lite mer att sitta på så är det bättre att dra på den. :) 

Fram till på lördag (2016-11-12) ger jag 20% rabatt på dessa modeller. Jag har en del i lager men saknas det du beställer så tar det ca en vecka att få hem. Då får du ett mail av mig.

måndag 7 november 2016

Broddar på i rätt tid...

Sassen och "Totto"
Åkte till stallet efter att ha lämnat Bus på skolan idag. Broddade inte igår. Av någon märklig anledning som jag inte själv begriper. Men nu har hon små nabbar i pjucken så hon håller sig på rätt köl. Hoppas jag. Idag kunde hon gå ut i sin gräshage med sina sura shettiskompisar igen. Mycket nöjd häst. Hur nöjd hon är nu när snön faller det vet jag inte. Men jag vet att det är blåst som hon tycker sämst om. Snön tror jag inte stör henne så värst mycket.

Bilden är från sommaren 2010. Behövde se hur fint det är när världen inte går i tjugoåtta nyanser av grått. Sassen hade en liten bussig kompis som vi lånade. Samma ponny som sedan Buset lånade och red på. Han har dock tröttnat på att rida. Det skumpar för mycket...

Den nya baddräkten "Zoom"
Själv har jag gjort ett ryck och lagt upp några rea-tankinisar (Baddräkt & Tankini), en ny baddräkt och sänkt priset på vårens bikinisar. Finns fina fynd att göra.


söndag 6 november 2016

Sköna söndag?

Galen blåst och snö idag på förmiddagen. Sass behövde dock ut och röra på sig. 30 minuter vad var jag pallade. Hon är tokstökig, megabrunstig (gnäggar) och det var halt. Varm om kroppen men ansiktet sved i blåsten. Avskyr mössa. Tycker inte om att täcka öronen och ser ut som en stolle. Men dagar som idag är det ett måste. Snyggt hur mössan trycker över ena ögat. :)

Hemma så var det en kille som ville ut och härja i snön. Vi byggde R2D2 och gjorde en snöängel. Efter lunch gick han ut igen och kastade snöbollar med pappan. 

Så har vi bakat chocolate chip cookies. Löjligt goda. Snyggast blir de om man kyler degen innan man rullar. Annars går de bra att klicka ut. Inte platta till dem för de flyter ut så det räcker. Gör storlek som golfbollar så blir de lagom stora.


lördag 5 november 2016

Crazy cat people

Idag har jag varit i stallet på förmiddagen. Efter mockning och höpåsar tog jag på mig och Sassen regnkläder. Gick ut och promenerade i regnet. Vi var ute i 50 minuter och hon är så störig att leda när hon blir rädd. Så det blev många halter och påminnelser om att inte gå och trycka på mig. 

När jag kom hem och ätit lunch så tog jag tag i rensning av avloppet i handfatet i badrummet. Det har runnit dåligt lite för länge nu. Sedan kändes det som läge för att städa samma badrum. Det gegget man får loss är så vidrigt att jag mår illa. Men skönt att det är gjort. För denna gången. Har en maskin tvätt igång men annars är det soft läge för resten av dagen. Buset har ritat och leker nu med lego. Ibland slötittar vi lite på tv. Passar en regnig och blåsig lördag. 

Stryka helt?

Ser inte så positivt ut för morgondagens tävling. Jag vill tävla men det här ser inte bra ut. Paddocken är dyngblöt och jag borde ge mig iväg till ett ridhus idag om jag ska kunna förbereda mig bra. Eller så skiter jag i allt och går ut en sväng på vägarna. Någon som har ett ridregntäcke att sälja/låna ut? ;)

torsdag 3 november 2016

Så trött jag blir!

Vad är det för fel på bolagen som säljer underkläder? De flesta kör samma stil. Spanx är en av de värsta. Jag vill inte ens visa bilder från dem. Supersmala modeller med underkläder som ska hålla ihop kroppen. Det kan man absolut använda om man vill det. Jag har själv någon som jag använt under tävlingskavajen. Det är inte därför jag är förbannad. Det är valet av modeller som gör mig galen. Och förmodligen ett antal timmars retusch? Finns inte ett litet veck eller utbuktning i huden. Det här är ju så missvisande (och töntigt) att jag finner inte ord. Vill vi verkligen se detta?

Jag tänker iallafall fortsätta använda mina sköna vänner/kunder som modeller. Så snart jag har fått igång min "studio" så ska så många bilder som möjligt bytas ut.




Florida nästa?

Jag är ju rätt envis. Nähä säger nog ganska många med en lite sarkastisk röst. Sass är ju en känslig dam. Att hon blir svårare på tävling när det är kallt. Saker ni redan vet. Men jag har givetvis två tävlingar kvar som jag är anmäld till. Den ena är på söndag i Lysekil. Nu spår de snö. Och alla vet ju hur det blir när det ska snöa på västkusten. Det smälter, regnar och fryser igen i omgångar. Förut så körde jag en pick-up. Den behövde man inte bry sig om vädret med. Men nu har vi familjebil i form av en Toyota Avensis. Den har jobbigt att dra hästtransport på barmark. Så nu är jag osäker på om jag kommer iväg på söndag. Värst är om det ser nästan ok ut. Bättre om det är så dåligt att jag kan vara tvärsäker på att inte åka. Eller fint så jag kan. Ni fattar. :)


tisdag 1 november 2016

Som en zombie?

Gott att smaska lite gräs den 1:a november
Alltså det här med sommar- och vintertid. Jag köper inte det. Punkt. Nu är jag helt kass klockan åtta på kvällen och vaknar typ samma tid som min mormor. Fatta hur trist det är när han jag delar möbler med är nattdjur och jag kan uppenbart inte sova på morgonen. Jo om jag är ensam i huset så går det ok. Men då somnar jag mycket tidigare på kvällen... Ja ja, jag får väl dras med dessa skitomställningar och "gilla läget". 

Och över till Vackra Sassen. Har inte berättat om i söndags. Jag vaknade ganska tidigt efter att ha sovit typ nio timmar. Ljuvligt. Åkte till stallet efter frukost och det var krispigt klart väder och helt vindstilla. Tänkte försöka mig på att rida ut igen. Finns en grusväg förbi en golfbana som är slät och fin. Dit gick vi. Inga större fall av drama på vägen dit. Så jag tog mod till mig och travade. Sass trodde knappt det var sant. Rund i halsen och med försiktiga, ganska kvicka steg travade vi en hel del. Härliga häftiga häst! Här måste man dock vända och då blir det ju mer bråttom. Hem till flocken igen. Men hon kunde trava fint även på det hållet. Och förskräckas över folket på golfbanan. Människor på långt håll är extremt läskigt. Tramshäst! :)

Idag fyller min mormor 90 år. Hon ska ha stort kalas i lokal på eftermiddagen. Vi är en stor släkt på hennes sida men jag träffar dem inte så ofta. Ska bli kul att se vilka som kommer idag.