lördag 15 januari 2011

Topplistan

Julklappsöppning på julafton. Undrar om inte papperet var roligast?

1. Gröt och päronpuré är enormt roligt att spreja folk med. Främst den som matar men kan man få med någon mer i bara farten så är det bara bonus.

2. Sitta upp själv är fräckt men det är ännu bättre att stå. Gnäll så är det alltid någon som ställer upp som stödben. Passa på att hoppa rejält tills de får mjölksyra i armarna.

3. Hoppgungan. Alltid rolig men om någon gungar den fram och tillbaka hissar det gott i magen.

4. Illtjut rakt ut. Åt katten, mormor, dammsugaren. Åt det mesta. Gärna i närheten av känsliga öron. Typ kattens och mammans.

5. Babbla. Håll långa monologer. Gärna före kl 5 på morgonen (natten).

6. Vräk saker i golvet och riv sönder så mycket du kan och kommer åt. Glöm inte att suga på och blöta ner dem ordentligt med spott först. ALLT ska in i munnen!

7. Kanin- och kuddbrottning. Ett säkert sätt att hålla sig vaken i alla fall 15 minuter till efter att du har blivit lagd i din säng för kvällen. Blanda detta med att rulla över på mage och klaga högljutt och missnöjt så mamman måste komma och vända dig rätt igen.

Bonus:
8. Glasögon. Kladda på dem och om du hinner riv av dem och kasta de så långt du kan.

Vänliga Hälsningar
Karl-Herman Hogengård

2 kommentarer:

  1. Inga sysselsättningsproblem där inte! ;) Hinner du med ditt andra jobb....

    SvaraRadera
  2. Det är knappt. Nu jobbar Kj dessutom extra mycket. Men jag hinner undan det som är viktigt. Kontoret ser ut som en bomb slagit ner... :)

    SvaraRadera