onsdag 28 september 2011

Behå på väg till test!

En tidning inriktad på hälsa har fått en Comfort Support sportbehå att testa. Alltid lite nervöst trots att jag är väldigt trygg med min produkt och tror alltid det ska gå bra. Har ju varit igång några år nu och jag vet ju att den fungerar och har klått många stora varumärken. Men det är alltid lika läskigt när EN människa ska tycka och många ska läsa om det. Lite burr är det!

4 kommentarer:

  1. Kommer självklart gå kanon med testet!
    Jag själv kommer aldrig mer att använda någon annan sportbehå modell. Har man som jag storlek 70H så finns det ingen annan sportbehå som funkar lika bra att springa och rida i(har provat hur många märken som helst).
    //Jenny

    SvaraRadera
  2. Tack Jenny, vad gullig du är! :)

    Det här är framsidan med eget bolag. Att lyckas med något som är uppskattat för sin funktion och faktiskt hjälper till. Läckert! Tack igen!

    SvaraRadera
  3. De enda som inte fattar hur bra den är skulle väl vara dem med mindre behag? För oss med större är den ju outstanding!

    SvaraRadera
  4. Så tänkte jag också. Men det finns ett gäng tjejer därute som vill ha god kvalitet istället för den senaste modefärgen på sin sportbehå. Därför säljer jag den även i A och B-kupa. Man lär sig hela tiden. Kul!

    SvaraRadera