tisdag 22 mars 2016

Kanal5 och Ullared igen

Så var det dags igen för Jakten på storsäljaren på Kanal5 i kväll. Fick inbjudan om att vara med igen med ny produkt. Tyckte som förra gången att det mest var en kul grej. Det var en väldigt rolig dag med sköna människor. Nu är det ju lite spännande då jag inte vet hur de har klippt. Jag anar att det är Gunnel och Maritta som har mest tid i rutan och det gör mig ingenting. Det blev en del flams och trams framför kameran som jag får bjuda på om det kommer med... Det går en bra trailer på Facebook just nu så där får jag väl en del uppmärksamhet. Det är bra.

Den ridtrosa som jag har med i programmet ska uppdateras och jag väntar på prover som jag tror kommer nästa vecka. Så det är väldigt tunt i lager. Finns lite vita M och XL kvar. Men skriver man upp sig för att få vårt nyhetsbrev så får man reda på när de nya kommer. Jag har tre grymt duktiga dressyrtjejer som ska testrida dem innan de släpps. Charlotte Haid-Bondergaard är en av dessa. Så det är inga nybörjare som är testpiloter. :)


1 kommentar:

  1. Vad tror du om en skumpande nybörjare, en större flicka med stl 48/50 och en mager liten en med beniga sittben också som testryttare?
    Klarar trosorna alla vikter, bredder, kunskapsnivåer utan välriden stålmus så är de ju verkligen hårdtestade =)
    Jag kan bidra med både vassa sittben, bäbishud, stl L och då-och-då-ryttare på tvåtimmarsturer ;)
    Hälsn "nöjd kund"/"kinkig kund"/ Anna

    SvaraRadera