onsdag 14 juli 2010

Snart får jag


Ett halvt glas amaronevin, en stor bit grillad oxfilé som är rosa i mitten och väl lagrad parmesanost. Så ska jag fira dessa galna månader. Troligen blir det prinstårta också. :)

8 kommentarer:

  1. Förstår att du räknar ner nu. De sista dagarna brukar vara långa som år :)

    SvaraRadera
  2. 11 dagar kvar.. Stackare.. haha*
    I know the feeling.
    Hoppas han behagar komma i tid... Junior dröjde 2 dagar.. och jag höll på att bli knäpp de dagarna med.. haha*.. för det sjuka är ju att man nästan börjar räkna 2 veckor innan.. att "nu kan det hända närsom..... "

    SvaraRadera
  3. Det är ju faktiskt sant. De KAN ju komma 2 v innan. :)
    Jag(vi) har just fått klart det mesta så vi har väl inte varit ute i god tid direkt. I lördags fick vi en förvarning som satte fart på oss båda. Rätt bra tror jag. :)

    SvaraRadera
  4. Eftersom jag inte får äta några mjölkprodukter medan jag ammar innan utredningen är klar på lillemannen så väntar jag också. Tänker fira med rulltårta när jag får ok på att jag får börja äta mjölkprodukter igen. Efter förlossningen firade jag med rökt lax, som jag hade längtat efter det :-D

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får din rulltårta snart. Det har du förtjänat. Många gånger om.

    SvaraRadera
  6. Johanna Hartelius19 juli 2010 kl. 10:35

    Låter härligt! Jag firade med grönmögelost och brie... Det hade jag väntat på i 42 veckor. Trude sa till mig när jag började vänta på Ted i vecka 38 att det kunde bli en väldigt lång väntan o det trodde ju inte jag förstås... Men det blev en seeeg väntan, speciellt de 2 veckorna jag gick över tiden. Hoppas verkligen för din skull (och din omgivnings, för man är inte speciellt trevlig de sista dagarna=)) att han kommer på utsatt tid! Ha de gott o följ med din kropp, den vet vad den ska göra. Hade varit VÄLDIGT kul o träffa er när allt är över, kram

    SvaraRadera
  7. Sant, speciellt trevlig är jag inte. Frustrationen över att inte kunna använda kroppen tar ut sin rätt. Två veckor över tiden känns som en evighet just nu.

    Klart vi ska ses när det här är över. Då är jag förhoppningsvis lite trevlig igen. :) Kram

    SvaraRadera