lördag 14 augusti 2010

Mitt morgontrötta gäng

7 kommentarer:

 1. Visst är det en av de härligaste känslorna att betrakta sina killar när de sover och veta att hepp, där ligger min familj och hepp, vad det känns klockrent :-D Åh, söt, söt bebis, älskar när de ligger så med armen uppe vid huvudet :-D

  SvaraRadera
 2. Grattis till din jättefina bebis! =)
  Här väntas det också, fast först till i november, så då ska det beställas amningsbehå!
  Jag köpte en freyabikini av dig i våras och vill bara meddela hur väldigt nöjd jag har varit med den hela sommaren! Den har suttit som en handske genom väder och vind och aldrig skavt eller gett fula märken!
  Jag ska nu i dagarna lägga ännu en beställning till dig på en "vanlig" bh, men ingen stress, ta hand om beställningen i din takt!
  Grattis igen!
  Hälsningar Hannah Krawczuk
  Russinv63@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Det är helt ljuvligt att sitta och fnula för sig själv på morgonen när de sover. Den tystnaden är helt obetalbar just nu. :)
  Sedan stunden på natten när lillen sover i sin säng och jag och KJ ligger och pratar lite är också helt grym. Trots att jag inte är någon nattmänniska så är det värt att vara vaken en liten stund till.

  Hej Hanna och TACK för din trevliga hälsning! Du gör mig jätteglad! :) Klart vi ska fixa behå till dig. Planerar att skicka ett gäng i början av nästa vecka.

  SvaraRadera
 4. Man kan inte annat än att LE när man ser sådana här bilder.. helt underbart.... Hela du värker av kärlek förstår jag... =)

  SvaraRadera
 5. Men gud sa fina dom ar!
  O precis som nan skrev, saaa sott nar dom ligger med armen ovanpa!

  Halsa killarna. Ahh sa sot lillen ar!
  /Gittan

  SvaraRadera
 6. Hej Gittan! Killarna är hälsade. :)

  SvaraRadera