onsdag 14 april 2010

Lådda på maggen

Junior växer så det knakar. Var på 25 veckors koll igår och han ligger över skalan. Såklart. Men min barnmorska tyckte iaf att jag var "slank" och hade bara en mage mitt fram som står ut. Skrattar fortfarande åt hennes ordval. "Slank". Jomenvisst! 6 kg upp och allt sitter som en lådda mitt fram. I min värld är det rätt komiskt. Men den känslan försvinner nog om en eller två månader. :)
Ps. Kolla in hur snygg bysten blir i vår nya behå Deco. Har använt den i flera veckor nu och den ger inte med sig mycket i omkrets. Sitter som berget och inte ens mina "tissar" kan smita ur kuporna.

6 kommentarer:

  1. Tror du kommer bli så där vackert gravid.. smal och fin med en gravid-mage bara.. =)

    SvaraRadera
  2. Tack söta du. Hoppas verkligen det stämmer! :)
    Jag är rädd för att bli stor och tung och binda en massa vatten.

    SvaraRadera
  3. Vilken vacker mage :-D ligger också över skalan, men det är nog ingen fara att du blir stor och tung. Vältränade har en klar fördel och ridning ger ju en jättebra träning. Oj, som jag önskar att jag tränat mer

    SvaraRadera
  4. Men du. Jag har inte suttit på hästen sedan i december... Har ägnat mig åt promenader i halkan men nu fick jag ont i knät... Hoppas det är tillfälligt. Annars får jag prova simning ist. Det är helt otänkbart att inte träna.

    SvaraRadera
  5. DU ÄR vacker, har alltid varit och kommer så förbli
    P&K Snäckan

    SvaraRadera
  6. Du är för gullig. Min lilla Snäcka. ;)

    SvaraRadera